Voeding

Hedendaags koken

Officiële benaming: Koken - Trendy koken

Kook je vaak hetzelfde bij gebrek aan inspiratie? Wil je eens een nieuwe wind door je keuken laten waaien? Dan is deze opleiding iets voor jou! We houden het evenwichtig, hedendaags en gezond. Ook minder bekende producten zoals koolrabi en pastinaak komen aan bod.  

Een voorsmaakje:  

  • Quiche met makreel, roomkaas en pastinaak
  • Kokos - yoghurttaartjes met limoen en frambozen
  • Gevulde aardappel met Chaumes 
  • Gevulde koolrabi met geroosterde krieltjes
  • Goujonettes van pladijs met gribiche en kruidensla
  • Tajine met zoete aardappel en abrikozen
  • Oreo pannenkoeken

Praktisch: 

  • Iedere les bereid je per twee een menu bestaande uit soep of voorgerecht, hoofd- en nagerecht.
  • Je staat aan een eigen keukenblok met alle voorzieningen.
  • Via demonstraties leer je nieuwe technieken en presentatiemanieren. 
  • Op het einde van de les ga je samen met je medecursisten aan tafel om te proeven van al het lekkers.
  • Twee glaasjes wijn per les zijn inbegrepen.
  • Restjes mag je meenemen naar huis.  
In deze opleiding is de kostprijs van de grondstoffen inbegrepen. Deze opleiding gaat om de twee weken door en loopt over een volledig schooljaar. 

Tijdens de eerste les leg je een instapproef af of je bent al geslaagd voor de opleiding ‘Koken voor starters’.  

De eerste les breng je volgende materialen mee: 

  • Minstens twee keukenhanddoeken en een schoteldoek 
  • Een aardappelmesje 
  • Een schort 
  • Bewaardoosjes voor de restjes 

€ 300

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 120
  • Opleidingsbenodigdheden: € 180 (Inclusief cursusmateriaal en/of digitaal materiaal en/of grondstoffen, ...)

Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting?

Inschrijven

Opgelet!

Deze opleiding richten we momenteel niet in. Gebruik onze handige zoekfunctie om een vergelijkbare cursus te vinden.

Vind je een bepaalde cursus niet? Contacteer ons