Voeding

Beginnen met koken (diplomagericht)

Officiële benaming: Hulpkok - Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten ODB-Y00624-002 Hulpkok - Eenvoudige visgerechten ODB-Y00624-003 Hulpkok - Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden ODB-Y00624-001 Hulpkok - Eenvoudige nagerechten ODB-Y00624-006

Wil je een groepje vrienden uitnodigen en ze verrassen met de perfecte mise-en-place? Je gasten ontvangen en zelf, zonder stress, aan tafel kunnen zitten is een echte verademing. In deze opleiding oefen je snijtechnieken, leer je sauzen maken, dresseren, … Benieuwd? Schrijf je dan snel in!

In deze opleiding ontdek je gaartijden, bak-, snij- en bereidingswijzen. Je krijgt heel veel tips en tricks! De traditionele keuken komt uitgebreid aan bod. Als beginneling sta je na afloop van deze opleiding versteld van de vooruitgang die je hebt gemaakt. 

Op het menu staat een selectie van koude/warme hapjes, soep, voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. 

Een voorsmaakje: 

  • avocado glaasje met gerookte forel
  • pastei van kip en kwartel met appelchutney
  • slaatje met gerookte makreel
  • koude pompoensoep met gebakken forel
  • julienne-kippensoep
  • in rode wijn gebraiseerde varkenswangetjes met aardappel-knolseldergratin
  • gebakken lamsfilet met 3 groentenpurees

Op het einde van de les ga je samen aan tafel om te proeven van al het lekkers. Restjes kan je meenemen naar huis. 

Er is geen voorkennis vereist. 

De eerste les breng je volgende materialen mee: 

  • Dunschiller 
  • Klein mesje 
  • Twee keukenhanddoeken en een schoteldoek 
  • Een schort 

€ 730

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 240
  • Opleidingsbenodigdheden: € 490 (Inclusief cursusmateriaal en/of digitaal materiaal en/of grondstoffen, ...)

Aantal lestijden: 160 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting?

Inschrijven

Opgelet!

Deze opleiding richten we momenteel niet in. Gebruik onze handige zoekfunctie om een vergelijkbare cursus te vinden.

Vind je een bepaalde cursus niet? Contacteer ons