Voeding

Culinaire klassiekers

Officiële benaming: Hulpkok - Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten ODB-Y00624-002

Ontdek culinaire klassiekers tijdens deze heerlijke kookcursus! Van de verfijnde Oostendse zeetong tot het smaakvolle kalfsblanket op oude wijze, je zal je smaakpapillen laten verrassen door deze originele klassiekers. Of je nu een beginnende kok bent die zijn culinaire vaardigheden wil verbeteren of een ervaren liefhebber die op zoek is naar nieuwe inspiratie, onze kookcursus biedt voor elk wat wils.

Word een meesterchef in je eigen keuken en maak indruk op vrienden en familie met je nieuw verworven kookkunsten.

Per les werk je een volledig menu uit: soep/voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Je leert daarbij nieuwe technieken en presentatiemanieren.  

Een voorsmaakje: 

  • Oostende zeetong
  • Kalfsblanket op oude wijze 
  • Ossenstaartsoep oxtail claire 
  • St.Honoré  
  • Apfelstrudel 
  • Bisque van grijze garnalen 
  • ...

Op het einde van de les ga je samen aan tafel om te proeven van al het lekkers. Restjes kan je meenemen naar huis. 

Er is geen voorkennis vereist.

De eerste les breng je volgende materialen mee:  

  • Dunschiller 
  • Klein mesje 
  • Twee keukenhanddoeken 
  • Schoteldoek 

€ 220

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 60
  • Opleidingsbenodigdheden: € 160 (Inclusief cursusmateriaal en/of digitaal materiaal en/of grondstoffen, ...)

Aantal lestijden: 40 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting?

Inschrijven

Opgelet!

Deze opleiding richten we momenteel niet in. Gebruik onze handige zoekfunctie om een vergelijkbare cursus te vinden.

Vind je een bepaalde cursus niet? Contacteer ons