Voeding

Bistrogerechten met vis en nagerechten (diplomagericht)

Officiële benaming: Hulpkok - Bistrogerechten met vis ODB-Y00624-005 Hulpkok - Bistronagerechten ODB-Y00624-004

Wil jij jouw culinaire vaardigheden verbeteren en indruk maken op je gasten? Dan is deze cursus iets voor jou! Je leert vis fileren en verwerken in heerlijke koude en warme bereidingen. Aangepaste sausjes en garnituren komen uiteraard ook aan bod. Zo kan je binnenkort vrienden en familie trakteren op de meest verrukkelijke visgerechten!

Maar daar houdt het niet op. Ook lekkere zoetigheden komen aan bod. Zo leer je allerlei koude en warme desserts bereiden. Van chocoladetaarten tot crème brûlée en van ijs tot fruitgebak, niets is te gek!

Schrijf je nu in en ontdek wat voor culinaire creaties je allemaal kan maken!

visgerechten: 

  • bereiden van visbouillon
  • vissoepen
  • vissausjes
  • pocheren, stomen en bakken van vis
  • koude en warme vishapjes
  • hoofdgerechten met vis- en schaaldieren

desserts:

  • biscuit
  • cake
  • bavarois
  • koekjes
  • roomijs, sorbet

Op het einde van de les ga je samen aan tafel om te proeven van al het lekkers. Restjes kan je meenemen naar huis.

Je bent geslaagd voor de module Beginnen met koken

€ 730

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 240
  • Opleidingsbenodigdheden: € 490 (Inclusief cursusmateriaal en/of digitaal materiaal en/of grondstoffen, ...)

Aantal lestijden: 160 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting?

Inschrijven

Opgelet!

Deze opleiding richten we momenteel niet in. Gebruik onze handige zoekfunctie om een vergelijkbare cursus te vinden.

Vind je een bepaalde cursus niet? Contacteer ons