Voeding

Zuiderse zomergerechten

Officiële benaming: Hulpkok - Eenvoudige visgerechten ODB-Y00624-003

Breng de zomer op je bord, zelfs als de zon (nog) niet schijnt! Ontdek eenvoudige avondgerechten, speciaal voor de ongeduldige beginner. Deze cursus stelt je in staat om snel en gemakkelijk heerlijke maaltijden op tafel te toveren.

Per les werk je een volledig menu uit: soep/voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Je leert daarbij nieuwe technieken en presentatiemanieren.  

Een voorsmaakje: 

  • Lauwe salade van aardappel, gestoomde kabeljauw en tartaar van yoghurt
  • Carpaccio van zuiderse getinte tomaat, broodkorstjes en kortgebakken gamba
  • Slaatje met Mexicaanse toets en gemarineerde kip
  • Penne met pikante worst en Parmezaan
  • Gevulde paprika met toets van pére Joseph
  • Enchilades met kip 
  • ...

Op het einde van de les ga je samen aan tafel om te proeven van al het lekkers. Restjes kan je meenemen naar huis. 

€ 220

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 60
  • Opleidingsbenodigdheden: € 160 (Inclusief cursusmateriaal en/of digitaal materiaal en/of grondstoffen, ...)

Aantal lestijden: 40 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting?

Inschrijven

Opgelet!

Deze opleiding richten we momenteel niet in. Gebruik onze handige zoekfunctie om een vergelijkbare cursus te vinden.

Vind je een bepaalde cursus niet? Contacteer ons