Wil je jouw culinaire vaardigheden verbeteren? Wil je indruk maken op je gasten? In deze cursus leer je vlees, wild, gevogelte, groenten en kruiden verwerken in heerlijke koude en warme bereidingen. Aangepaste sausjes en garnituren komen uiteraard ook aan bod. Zo kan je binnenkort vrienden en familie trakteren op de meest verrukkelijke vlees- en groentegerechten! Schrijf je nu in en leer culinaire creaties uit je mouw toveren.
In deze opleiding ontdek je gaartijden, bak-, snij- en bereidingswijzen. Je krijgt heel veel tips en tricks!
De traditionele keuken komt uitgebreid aan bod. Je bouwt verder op de module Beginnen met koken.
Op het menu staat een selectie van koude/warme hapjes, soep, voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht.
Een voorsmaakje:
Op het einde van de les ga je samen aan tafel om te proeven van al het lekkers. Restjes kan je meenemen naar huis.
Je bent geslaagd voor de module Beginnen met koken.
De prijs is samengesteld uit:
Aantal lestijden: 160 (inclusief evaluatie en deliberatie)
Deze opleiding richten we momenteel niet in. Gebruik onze handige zoekfunctie om een vergelijkbare cursus te vinden.
Vind je een bepaalde cursus niet? Contacteer ons.