Voeding

Bistrogerechten met groenten, kruiden, vlees en gevogelte (diplomagericht)

Officiële benaming: Hulpkok - Bistrogerechten met vlees en gevogelte ODB-Y00624-008 Hulpkok - Bistrogerechten met groenten en kruiden ODB-Y00624-007

Wil je jouw culinaire vaardigheden verbeteren? Wil je indruk maken op je gasten? In deze cursus leer je vlees, wild, gevogelte, groenten en kruiden verwerken in heerlijke koude en warme bereidingen. Aangepaste sausjes en garnituren komen uiteraard ook aan bod. Zo kan je binnenkort vrienden en familie trakteren op de meest verrukkelijke vlees- en groentegerechten! Schrijf je nu in en leer culinaire creaties uit je mouw toveren.

In deze opleiding ontdek je gaartijden, bak-, snij- en bereidingswijzen. Je krijgt heel veel tips en tricks!

De traditionele keuken komt uitgebreid aan bod. Je bouwt verder op de module Beginnen met koken.

Op het menu staat een selectie van koude/warme hapjes, soep, voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht.

Een voorsmaakje:

  • kippenworstrolletjes
  • aardappelpannenkoekjes met mierikswortel
  • witloofsoepje met pancetta
  • tomatenbeignets
  • gemarineerde rundsvleesspiezen met aardappel-erwtencurry
  • quiche met merguez en zomerslaatje
  • reefilet met rode wijnsaus

Op het einde van de les ga je samen aan tafel om te proeven van al het lekkers. Restjes kan je meenemen naar huis.

Je bent geslaagd voor de module Beginnen met koken

€ 730

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 240
  • Opleidingsbenodigdheden: € 490 (Inclusief cursusmateriaal en/of digitaal materiaal en/of grondstoffen, ...)

Aantal lestijden: 160 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting?

Inschrijven

Opgelet!

Deze opleiding richten we momenteel niet in. Gebruik onze handige zoekfunctie om een vergelijkbare cursus te vinden.

Vind je een bepaalde cursus niet? Contacteer ons