Voeding

Visgerechten

Officiële benaming: Kok - Bistrogerechten met vis ODB-Y00622-004

In deze eerste module van keukenmedewerker tot hulpkok stap je in de fascinerende wereld van zeevruchten en visgerechten. Je leert heerlijke visgerechten bereiden: van het fileren van verse vis tot het perfectioneren van smaakvolle sauzen. Onze ervaren chefs delen de geheimen van de zee! 

Gedurende 17 lessen leer je werken met verschillende vissoorten en bereidingstechnieken. Je leert niet alleen de beste smaken naar voren brengen, maar ook creatieve en verrassende gerechten samenstellen die de zintuigen prikkelen.

Volgende technieken komen aan bod: 

  • bereiden van vis, schaal- en schelpdieren: in ‘court-bouillon’, stomen, stoven, pocheren, roosteren, in papillot 
  • botersausen, veloutésausen, schaaldiersausen, koude sausen …
  • schaal- en schelpdiersoepen, bouillabaisse, bisque, heldere soepen, visveloutésoepen

Je hebt de opleiding keukenmedewerker succesvol afgewerkt.

€ 500

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 120
  • Opleidingsbenodigdheden: € 380 (Inclusief cursusmateriaal en/of digitaal materiaal en/of grondstoffen, ...)

Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting?

Inschrijven

Opgelet!

Deze opleiding richten we momenteel niet in. Gebruik onze handige zoekfunctie om een vergelijkbare cursus te vinden.

Vind je een bepaalde cursus niet? Contacteer ons