Ontdek de smaakexplosies van elk seizoen in deze cursus waarin we een diversiteit aan vlees- en gevogeltesoorten aanbieden. Van jonge duif en patrijs tot Mechelse koekoek, lamsvlees, rundvlees en kalfsvlees. We behandelen niet alleen de verschillende delen van deze vlees- en gevogeltesoorten, maar ook het versnijden en bereiden ervan.
Een onvergetelijk hoofdgerecht gaat hand in hand met een verrukkelijk nagerecht. Daarom leer je ook klassieke desserts bereiden, zoals dame blanche, vanillebavarois en rode fruitmousse. Ontwikkel je culinaire vaardigheden en word een expert in het creëren van smaakvolle gerechten voor elk seizoen.
Gastronomisch voorproefje
Je hebt de opleiding keukenmedewerker succesvol afgewerkt.
De prijs is samengesteld uit:
Aantal lestijden: 160 (inclusief evaluatie en deliberatie)
Lees de richtlijnen voor de aankoop van materialen en kledij binnen onze horecaopleidingen.
Deze opleiding richten we momenteel niet in. Gebruik onze handige zoekfunctie om een vergelijkbare cursus te vinden.
Vind je een bepaalde cursus niet? Contacteer ons.