Ben jij een ambitieuze kok die graag nieuwe technieken leert en klassieke gerechten omvormt tot moderne, culinaire hoogstandjes? Dan is deze cursus iets voor jou! Naast het bereiden van verfijnde gerechten, leer je alles over de werking en organisatie van een professionele keuken. Tijdens theoretische sessies krijg je inzicht in de richtlijnen en aansturing die nodig zijn om een keuken succesvol te leiden.
Wil jij je kookkunsten naar een hoger niveau tillen en je kennis verbreden? Schrijf je dan nu in voor deze inspirerende cursus!
Deze module bestaat uit praktijklessen in combinatie met theoretische sessies.
Praktijk:
Theorie:
Je leert meer over voedselveiligheid, de inrichting en werking van een keuken en je krijgt de nodige achtergrondkennis van producten en bereidingen.
Je hebt de opleiding Hulpkok succesvol afgewerkt.
De prijs is samengesteld uit:
Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)
Lees de richtlijnen voor de aankoop van materialen en kledij binnen onze horecaopleidingen.
Deze opleiding richten we momenteel niet in. Gebruik onze handige zoekfunctie om een vergelijkbare cursus te vinden.
Vind je een bepaalde cursus niet? Contacteer ons.