Voeding

Restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte uit de wereldkeuken

Officiële benaming: Chef de Partie vlees, wild en gevogelte - Restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte uit de wereldkeuken ODB-Y00650-007

Ontdek de magie van de Europese keuken in deze kookcursus! Proef Europa door gerechten te bereiden met authentieke ingrediënten. Laat je culinaire reis beginnen met Duits, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans en Grieks koken. 

  • hartige hapjes
  • uitheemse soepen
  • gerechten met kooktechnieken en bereidingswijzen conform het land van herkomst: frituren, paneren, roerbakken, roosteren, stomen …
  • zoete gerechten uit alle windstreken: beignets, zuivelbereidingen, flensjes, gebak, koekjes …
Gastronomisch voorproefje
  • Mezze uit Turkije
  • Ossobuco op Milanese wijze

Je hebt de opleiding hulpkok succesvol afgewerkt.

€ 465

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 120
  • Opleidingsbenodigdheden: € 345 (Inclusief cursusmateriaal en/of digitaal materiaal en/of grondstoffen, ...)

Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting?

Inschrijven

Opgelet!

Deze opleiding richten we momenteel niet in. Gebruik onze handige zoekfunctie om een vergelijkbare cursus te vinden.

Vind je een bepaalde cursus niet? Contacteer ons