Voeding

Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte

Officiële benaming: Chef de Partie vlees, wild en gevogelte - Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte ODB-Y00650-004

Heb je een passie voor topgastronomie? Wil je de nieuwste culinaire evoluties op de voet volgen? Wil je out of the box gerechten maken en wegblijven van de klassiekers? Dan is deze opleiding iets voor jou! Schrijf je in en maak kennis met de laatste gastronomische trends en technieken. 

  • Je leert de meest hedendaagse kooktechnieken.
  • Je werkt met texturas en foodpairing.
  • Je zoekt nieuwe technieken en platformen zoals gastronomix.
  • Je werkt met verschillende toestellen om je keukeninspanningen te vereenvoudigen.
  • Je gaat aan de slag met vergevorderde technieken. 

Je hebt de opleiding kok succesvol afgewerkt.

€ 540

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 120
  • Opleidingsbenodigdheden: € 420 (Inclusief cursusmateriaal en/of digitaal materiaal en/of grondstoffen, ...)

Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting?

Inschrijven

Opgelet!

Deze opleiding richten we momenteel niet in. Gebruik onze handige zoekfunctie om een vergelijkbare cursus te vinden.

Vind je een bepaalde cursus niet? Contacteer ons