Voeding

Bistrogerechten met vlees en gevogelte

Officiële benaming: Kok - Bistrogerechten met vlees en gevogelte ODB-Y00622-006

In deze cursus ontdek je de rijke smaken van elk seizoen door een gevarieerd aanbod aan vlees- en gevogeltesoorten. Van jonge duif en patrijs tot Mechelse koekoek, lamsvlees, rundvlees en kalfsvlees. We behandelen niet alleen de verschillende delen van deze vlees- en gevogeltesoorten, maar ook het versnijden en bereiden ervan.

Word een expert in het creëren van smaakvolle, seizoensgebonden gerechten

  • Je leert vlees en gevogelte portioneren, marineren en panklaar maken.
  • Je ontdekt de kunst van het braden en grillen om elke keer weer perfect sappig en smaakvol vlees of gevogelte te serveren.
  • Je leert begeleidende sauzen bereiden, waaronder rijke bruine sauzen en romige roomsausen, die je gerechten compleet maken.
  • Je leert soepen en heldere consommés bereiden.
  • Je verfijnt je vaardigheden in het bereiden van groentegarnituren die je hoofdgerechten aanvullen en versterken.

Je hebt de opleiding keukenmedewerker succesvol afgewerkt.

€ 500

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 120
  • Opleidingsbenodigdheden: € 380 (Inclusief cursusmateriaal en/of digitaal materiaal en/of grondstoffen, ...)

Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting?

Inschrijven

Opgelet!

Deze opleiding richten we momenteel niet in. Gebruik onze handige zoekfunctie om een vergelijkbare cursus te vinden.

Vind je een bepaalde cursus niet? Contacteer ons