Wil je gasten ontvangen en gastronomisch verwennen? Wil je van je passie je beroep maken? Dan ben je aan het juiste adres! Met deze praktijkgerichte opleiding keuken ben je na 2 jaar klaar om de sprong naar de horeca te wagen.
In deze boeiende en veelzijdige opleiding volgen we de laatste trends op de voet. We zetten jouw horecapassie om in uitmuntend vakmanschap.
Voor deze opleiding kan je niet online inschrijven. Inschrijven is enkel mogelijk na een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek krijg je praktische en inhoudelijke info over de opleiding.
Eerste jaar
In de lessen keukenpraktijk komt de basis van de gastronomie uitgebreid aan bod. Zo leer je alle klassieke keukenbereidingen.
Je leert:
In het eerste cursusjaar werk je 8 modules af.
Gasten ontvangen in ons schoolrestaurant vormt een belangrijk onderdeel van de opleiding.
Tweede jaar
In het tweede cursusjaar ligt de nadruk op hedendaagse gastronomie. Je werkt met verschillende groenten, kruiden en streekproducten en leert moderne technieken.
Ondersteunende vakken
Tot slot, in de modules keukenbeheer en keukenorganisatie verwerf je noodzakelijke achtergrondinformatie die je moet kennen als je in de horeca aan de slag wilt. Onderwerpen zoals veiligheid en hygiëne (HACCP), voorraadbeheer, wetgeving eigen aan het beroep, controle op voeding en dranken, kostprijsberekening en prijszetting komen aan bod.
We spreiden de betaling over verschillende betalingsmomenten.
Download de brochure voor meer informatie.
Cursisten die slagen behalen het certificaat van Kok.
Lees de richtlijnen voor de aankoop van materialen en kledij binnen onze horecaopleidingen.
Heb je interesse in deze opleiding? Contacteer Geoffrey De Budt voor meer info: geoffrey.debudt@miras.be.
cvo MIRAS - campus Spermalie – Snaggaardstraat 13 – 8000 Brugge - tel. 050 89 55 40
Deze opleiding richten we momenteel niet in. Gebruik onze handige zoekfunctie om een vergelijkbare cursus te vinden.
Vind je een bepaalde cursus niet? Contacteer ons.