Voeding

Bakken 2

Officiële benaming: Koken - Bakken

In deze vervolgopleiding bakken ligt de nadruk op zoet en hartig gebak en taart. Aan de hand van verschillende technieken en bereidingswijzen kom je tot een mooi en creatief resultaat.

Ook een assortiment koekjes en brood komen aan bod, alles afgestemd op het seizoen.

Een voorsmaakje: 

  • verschillende soorten taarten: biscuit, fruittaart, kaastaart, Saint-Honoré, bavarois
  • bokkenpootjes, mergpijpjes, boule de berlin, …
  • verschillende soorten vullingen en afwerkingen: meringue, crème au beurre, mousseline, slagroom, ganache,
  • chocolade, chocolademousse, chocoladedecoratie
  • verschillende soorten brood en ontbijtkoeken
  • hartige producten: quiche, pizza, worstenbroodje, aperitiefhapje

Je werkt in een volledig nieuwe leskeuken. Alles wat je bakt, mag je meenemen naar huis. 

In deze opleiding is de kostprijs van de grondstoffen inbegrepen. Deze opleiding gaat om de twee weken door en loopt over een volledig schooljaar. 

Je hebt de opleiding ‘Koken voor starters’ gevolgd of je kan aantonen dat je over de basisvaardigheden beschikt (a.d.h.v. een instapproef). 

€ 280

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 120
  • Opleidingsbenodigdheden: € 160 (Inclusief cursusmateriaal en/of digitaal materiaal en/of grondstoffen, ...)

Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting?

Inschrijven

Opgelet!

Deze opleiding richten we momenteel niet in. Gebruik onze handige zoekfunctie om een vergelijkbare cursus te vinden.

Vind je een bepaalde cursus niet? Contacteer ons