Voeding

Nagerechten 3 (Brugge - Oostkamp)

Officiële benaming: Bakker - Gerezen bladerdeeg ODB-Y00088-002

In deze laatste module van de reeks Nagerechten ligt het zwaartepunt op het bakken van brood. Je leert deeg kneden, opbollen, verwerken en afwerken. Je maakt ook nog heel wat patisserie, koekjes, kaas- en andere desserts! 

In dit luik doorloop je wekelijks een nieuw thema. Dat kan gaan van meergranenbroden, harde, luxe, tafelbroodjes, zachte luxe, toepassingen voor het ontbijt, gevulde broden, gerezen bladerdeeg, stokbroden, brood met atypische grondstoffen, zuurdesem … 
Er komen broden uit alle windrichtingen aan bod, zoals platbroden en Zuiderse broden.

Je wordt geïnspireerd door de grote Franse patissiers, maar evenzeer door regionale producten. Je verdiept je technische kennis waardoor je jouw creaties tot een goed einde kan brengen.

Een voorproefje:

  • Vitelottebrood met olijven
  • Ciabatta
  • Panetonne
  • Sandwiches
  • Franse brioche
  • Millefeuille vanille/rijst
  • Meringue/hazelnoot/melkchocolade
  • Pistache lover
  • Éclair au chocolat

€ 436

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 120
  • Opleidingsbenodigdheden: € 316 (Inclusief cursusmateriaal en/of digitaal materiaal en/of grondstoffen, ...)

Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting?

Inschrijven

Opgelet!

Deze opleiding richten we momenteel niet in. Gebruik onze handige zoekfunctie om een vergelijkbare cursus te vinden.

Vind je een bepaalde cursus niet? Contacteer ons