Maak een smaakvolle reis rond de Middellandse Zee en ontdek de culinaire schatten van Europa, Azië en Afrika. In deze cursus nemen we je mee op gastronomisch avontuur door de landen rond de Middellandse Zee en verder landinwaarts.
We starten in Zuid-Spanje, waar we genieten van de heerlijke Salmorejo. In de Provence proeven we de smaakvolle Daube à la Provençale en in het Zuiden van Italië serveren we je de verrukkelijke Pasticiotto.
Daarna reizen we door naar Slovenië en Kroatië waar we Brodet leren maken, gevolgd door Bosnië met zijn lokale specialiteit Pljeskovica. In Albanië proberen we de smaakvolle Tavë Kosi en in Griekenland worden we getrakteerd op heerlijke Mezedes.
Via Malta, waar we genieten van de traditionele Soppa ta l'armla, gaan we verder naar Turkije voor een smaakvolle Pilav. In Syrië proeven we de heerlijke Kabsa en in Libanon genieten we van de smaakvolle Kibbeh. Eenmaal aangekomen in Israël bereiden we samen de heerlijke Shakshuka en vervolgen we onze reis naar Egypte, waar we genieten van Koshari en Fatayer in Libië.
In Tunesië smullen we van een verrukkelijke Tajine met tonijn, in Algerije maken we kennis met de traditionele Kemia en we sluiten onze culinaire reis af in Marokko met een onvergetelijke Harira.
Je bent geslaagd voor de opleiding 'Koken voor beginners' of je legt een instapproef af tijdens de eerste les.
De eerste les breng je volgende materialen mee:
De prijs is samengesteld uit:
Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)
Deze opleiding richten we momenteel niet in. Gebruik onze handige zoekfunctie om een vergelijkbare cursus te vinden.
Vind je een bepaalde cursus niet? Contacteer ons.