Ben jij een ambitieuze kok die graag nieuwe technieken leert en klassieke gerechten omvormt tot moderne, culinaire hoogstandjes? Dan is deze cursus iets voor jou! Naast het bereiden van verfijnde gerechten, leer je alles over de werking en organisatie van een professionele keuken. Tijdens theoretische sessies krijg je inzicht in de richtlijnen en aansturing die nodig zijn om een keuken succesvol te leiden.
Wil jij je kookkunsten naar een hoger niveau tillen en je kennis verbreden? Schrijf je dan nu in voor deze inspirerende cursus!
Je kan online inschrijven. Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Maak gerust een afspraak.
Deze module bestaat uit praktijklessen in combinatie met theoretische sessies.
Praktijk:
Theorie:
Je leert meer over voedselveiligheid, de inrichting en werking van een keuken en je krijgt de nodige achtergrondkennis van producten en bereidingen.
Je hebt de opleiding Hulpkok succesvol afgewerkt.
De prijs is samengesteld uit:
Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)
Bekijk de richtlijnen voor de aankoop van materialen en kledij binnen onze horecaopleidingen.
Alle lessen zijn in het Nederlands. Het is belangrijk dat je genoeg Nederlands kent, voor jouw veiligheid en die van anderen. Zo heb je ook meer kans om te slagen.
Twijfelen we of je niveau Nederlands goed genoeg is? Dan doe je eerst een test. Zo weten we of je met de opleiding kan beginnen. Je trajectbegeleider helpt jou verder tijdens het infogesprek.
In cvo MIRAS helpen we jou graag tijdens je traject. We versterken jou met competenties die je nodig hebt voor je verdere opleiding, werk en leven. Dat doen we via: