Voeding

A la carte en organisatie A

Officiële benaming: Kok - Restaurant à la carte en keukenorganisatie ODB-Y00622-005

Ben jij een ambitieuze kok die graag nieuwe technieken leert en klassieke gerechten omvormt tot moderne, culinaire hoogstandjes? Dan is deze cursus iets voor jou! Naast het bereiden van verfijnde gerechten, leer je alles over de werking en organisatie van een professionele keuken. Tijdens theoretische sessies krijg je inzicht in de richtlijnen en aansturing die nodig zijn om een keuken succesvol te leiden.

Wil jij je kookkunsten naar een hoger niveau tillen en je kennis verbreden? Schrijf je dan nu in voor deze inspirerende cursus!

Heb je interesse in deze opleiding?

Je kan online inschrijven. Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Maak gerust een afspraak.

Deze module bestaat uit praktijklessen in combinatie met theoretische sessies. 

Praktijk:

  • Je leert bereidingen met vis, schaal- en schelpdieren, vlees en gevogelte te verfijnen.
  • Je leert klassiekers herwerken tot moderne, gastronomische gerechten.
  • Je maakt kennis met nieuwe technieken en aroma’s. 

Theorie:

Je leert meer over voedselveiligheid, de inrichting en werking van een keuken en je krijgt de nodige achtergrondkennis van producten en bereidingen. 

Je hebt de opleiding Hulpkok succesvol afgewerkt. 

€ 390

De prijs is samengesteld uit:

  • Het wettelijk inschrijvingsgeld: € 180
    (Onder voorbehoud van een decretale wijziging. Decretale wijzigingen primeren op het centrumreglement.)
  • Opleidingsbenodigdheden: € 210 (Inclusief cursusmateriaal en/of digitaal materiaal en/of grondstoffen, ...)

Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting?

Alle lessen zijn in het Nederlands. Het is belangrijk dat je genoeg Nederlands kent, voor jouw veiligheid en die van anderen. Zo heb je ook meer kans om te slagen.

Twijfelen we of je niveau Nederlands goed genoeg is? Dan doe je eerst een test. Zo weten we of je met de opleiding kan beginnen. Je trajectbegeleider helpt jou verder tijdens het infogesprek. 


In cvo MIRAS helpen we jou graag tijdens je traject. We versterken jou met competenties die je nodig hebt voor je verdere opleiding, werk en leven. Dat doen we via: 

  • Geletterdheid: taal, leren leren, ICT, kritisch denken … 
  • Leer-, traject- en zorgbegeleiding: trajectbegeleider, OLBC (Open Leer- en BegeleidingsCentrum) … 

Meer info vind je op onze cursistenwebsite.  

Inschrijven

Prijzen zijn onder voorbehoud van een decretale wijziging. Decretale wijzigingen primeren op het centrumreglement.
A la carte en organisatie A

8 september 2025 - 26 januari 2026

  • Maandagavond
€ 390
incl. kosten
A la carte en organisatie A

11 september 2025 - 22 januari 2026

  • Donderdagmiddag
€ 390
incl. kosten
A la carte en organisatie A

11 september 2025 - 22 januari 2026

  • Donderdagavond
€ 390
incl. kosten