Tijdens deze laatste module van de opleiding Hulpkok staan groenten en kruiden in alle mogelijke garnituren centraal. De focus ligt op verschillende structuren, kleuren en vormen van groenten en kruiden. Zij bepalen de smaak van je vis, vlees of gevogelte gerecht.
Je kan online inschrijven. Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Maak gerust een afspraak.
Gedurende 17 lessen ga je aan de slag met seizoensgebonden groenten en aromatische kruiden om heerlijke gerechten te creëren.
Onze ervaren chefs geven je meer inzicht in kleuren, texturen en smaken. Je leert de natuurlijke essentie van elk ingrediënt benutten.
Je hebt de opleiding keukenmedewerker succesvol afgewerkt.
De prijs is samengesteld uit:
Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)
Bekijk de richtlijnen voor de aankoop van materialen en kledij binnen onze horecaopleidingen.
Alle lessen zijn in het Nederlands. Het is belangrijk dat je genoeg Nederlands kent, voor jouw veiligheid en die van anderen. Zo heb je ook meer kans om te slagen.
Twijfelen we of je niveau Nederlands goed genoeg is? Dan doe je eerst een test. Zo weten we of je met de opleiding kan beginnen. Je trajectbegeleider helpt jou verder tijdens het infogesprek.
In cvo MIRAS helpen we jou graag tijdens je traject. We versterken jou met competenties die je nodig hebt voor je verdere opleiding, werk en leven. Dat doen we via: