Fastfood, maar dan gezond én zelfgemaakt? Yes, please!
In deze cursus leer je hoe je bekende fastfoodgerechten omtovert tot snelle, voedzame maaltijden. Geen saaie slaatjes, wel slimme twists op je favoriete comfort food.
We gaan ook aan de slag met oude én hippe bewaartechnieken zoals wecken, drogen, pekelen of inleggen. Zo zet je in een handomdraai iets lekkers én gezonds op tafel, met ingrediënten die je zelf lang houdbaar hebt gemaakt.
Lukt het niet om dit bedrag in één keer te betalen? Kom langs naar ons secretariaat. We bekijken samen de mogelijkheden.
Je leert in no time gezonde gerechten op tafel toveren.
We oefenen op snijtechnieken, baktijden en slimme bereidingswijzen.
De klassieke keuken blijft onze basis, maar we geven er een gezondere draai aan.
Op het menu?
Telkens boordevol tips en tricks waarmee je thuis meteen aan de slag kan.
Je bent geslaagd voor de opleiding Koken voor beginners of je legt een online instapproef af (meer info na inschrijving).
De eerste les breng je volgende materialen mee:
De prijs is samengesteld uit:
Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)
Bekijk de richtlijnen voor de aankoop van materialen en kledij binnen onze horecaopleidingen.
Alle lessen zijn in het Nederlands. Het is belangrijk dat je genoeg Nederlands kent, voor jouw veiligheid en die van anderen. Zo heb je ook meer kans om te slagen.
Twijfelen we of je niveau Nederlands goed genoeg is? Dan doe je eerst een test. Zo weten we of je met de opleiding kan beginnen. Je trajectbegeleider helpt jou verder tijdens het infogesprek.
In cvo MIRAS helpen we jou graag tijdens je traject. We versterken jou met competenties die je nodig hebt voor je verdere opleiding, werk en leven. Dat doen we via:
9 september 2025 - 2 juni 2026
11 september 2025 - 25 juni 2026