Wil je als hulpkok of kok aan de slag? Of hou je simpelweg van koken? In onze opleiding keukenmedewerker leer je alle belangrijke vaardigheden: van ingrediënten voorbereiden tot het bereiden van smaakvolle gerechten. Zet je passie voor smaak en creativiteit om in vakmanschap.
Je kan online inschrijven. Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Maak gerust een afspraak.
Theorie
In de theorielessen verwerf je inzicht in:
Praktijk
In de praktijklessen staan technieken, versnijdingen en bereidingen centraal.
Je bereidt heerlijke gerechten die je nadien met je medecursisten aan tafel kan proeven.
Volgende technieken komen aan bod:
De prijs is samengesteld uit:
Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)
Bekijk de richtlijnen voor de aankoop van materialen en kledij binnen onze horecaopleidingen.
Alle lessen zijn in het Nederlands. Het is belangrijk dat je genoeg Nederlands kent, voor jouw veiligheid en die van anderen. Zo heb je ook meer kans om te slagen.
Twijfelen we of je niveau Nederlands goed genoeg is? Dan doe je eerst een test. Zo weten we of je met de opleiding kan beginnen. Je trajectbegeleider helpt jou verder tijdens het infogesprek.
In cvo MIRAS helpen we jou graag tijdens je traject. We versterken jou met competenties die je nodig hebt voor je verdere opleiding, werk en leven. Dat doen we via: