Elke goeie soep of saus begint bij de basis: een heerlijke bouillon. In deze cursus leer je hoe je die zélf maakt en dat is makkelijker dan je denkt. Eens de ingrediënten pruttelen in de pot, doet de tijd de rest.
We duiken in de klassiekers van de keuken:
De juiste saus tilt je gerecht naar een hoger niveau.
Zin in pure klassiekers en echte smaak? Schrijf je in!
Je leert hoe je zelf krachtige bouillons maakt: de perfecte basis voor soepen en sauzen. We tonen je stap voor stap hoe je smaken opbouwt, afwerkt en combineert.
Je krijgt volop tips & tricks uit de klassieke keuken.
Op het menu? Soepen en gerechten waarbij de saus écht het verschil maakt.
Van fond tot finesse: jij leert het allemaal.
Je hebt geen voorkennis nodig.
De prijs is samengesteld uit:
Aantal lestijden: 40 (inclusief evaluatie en deliberatie)
Bekijk de richtlijnen voor de aankoop van materialen en kledij binnen onze horecaopleidingen.
Alle lessen zijn in het Nederlands. Het is belangrijk dat je genoeg Nederlands kent, voor jouw veiligheid en die van anderen. Zo heb je ook meer kans om te slagen.
Twijfelen we of je niveau Nederlands goed genoeg is? Dan doe je eerst een test. Zo weten we of je met de opleiding kan beginnen. Je trajectbegeleider helpt jou verder tijdens het infogesprek.
In cvo MIRAS helpen we jou graag tijdens je traject. We versterken jou met competenties die je nodig hebt voor je verdere opleiding, werk en leven. Dat doen we via: