Ben jij de fijnproever die zijn bereidingstechnieken met vlees, wild en gevogelte naar een hoger niveau wil brengen? Tijdens intensieve en inspirerende sessies zetten we in op versnijdingen en bereidingen van verschillende vlees en gevogelte soorten.
Onze chefs begeleiden je in verschillende bereidingen van klassieke gevogelte gerechten met een moderne twist tot ingewikkelde terrines of wildspecialiteiten.
Je kan online inschrijven. Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Maak gerust een afspraak.
Culinaire technieken op hoog niveau:
Van low & slow bereidingen tot de perfecte kalfsjus en fijne sauzen.
Exclusieve producten en pure smaken:
Ontdek lokaal kwaliteitsvlees, fijn gevogelte en wild die je enkel in topkeukens kan terugvinden.
Restaurantwaardige presentatie:
We verfijnen dresseertechnieken op bord, kijken naar afwerking zowel op plateau, in sharing alsook individuele gerechten.
Gastronomisch totaalconcept:
Tijdens de lessen ga je aan de slag met hoofdingrediënten en leer je de combinaties en creativiteit van de bijgerechten.
Je hebt de opleiding kok succesvol afgewerkt.
De prijs is samengesteld uit:
Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)
Bekijk de richtlijnen voor de aankoop van materialen en kledij binnen onze horecaopleidingen.
Alle lessen zijn in het Nederlands. Het is belangrijk dat je genoeg Nederlands kent, voor jouw veiligheid en die van anderen. Zo heb je ook meer kans om te slagen.
Twijfelen we of je niveau Nederlands goed genoeg is? Dan doe je eerst een test. Zo weten we of je met de opleiding kan beginnen. Je trajectbegeleider helpt jou verder tijdens het infogesprek.
In cvo MIRAS helpen we jou graag tijdens je traject. We versterken jou met competenties die je nodig hebt voor je verdere opleiding, werk en leven. Dat doen we via: