In deze eerste module van keukenmedewerker tot hulpkok stap je in de fascinerende wereld van zeevruchten en visgerechten. Je leert heerlijke visgerechten bereiden: van het fileren van verse vis tot het perfectioneren van smaakvolle sauzen. Onze ervaren chefs delen de geheimen van de zee!
Je kan online inschrijven. Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Maak gerust een afspraak.
Gedurende 17 lessen leer je werken met verschillende vissoorten en bereidingstechnieken. Je leert niet alleen de beste smaken naar voren brengen, maar ook creatieve en verrassende gerechten samenstellen die de zintuigen prikkelen.
Volgende technieken komen aan bod:
Je hebt de opleiding keukenmedewerker succesvol afgewerkt.
De prijs is samengesteld uit:
Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)
Bekijk de richtlijnen voor de aankoop van materialen en kledij binnen onze horecaopleidingen.
Alle lessen zijn in het Nederlands. Het is belangrijk dat je genoeg Nederlands kent, voor jouw veiligheid en die van anderen. Zo heb je ook meer kans om te slagen.
Twijfelen we of je niveau Nederlands goed genoeg is? Dan doe je eerst een test. Zo weten we of je met de opleiding kan beginnen. Je trajectbegeleider helpt jou verder tijdens het infogesprek.
In cvo MIRAS helpen we jou graag tijdens je traject. We versterken jou met competenties die je nodig hebt voor je verdere opleiding, werk en leven. Dat doen we via: