Volg je een opleiding Hotelmanagement bij VIVES? Wil je ondertussen nog meer praktijkervaring opdoen en de gastronomische wereld leren kennen? Aan de hogeschool leer je de managementvaardigheden, bij ons maak je kennis met de keuken en restaurantpraktijk.
Je volgt een afwisselend programma waarbij je zowel in de keuken als in het restaurant werkt. Deze praktische cursus helpt je ongetwijfeld een stuk verder op weg om de vaardigheden van een toekomstige hotelmanager te beheersen.
Je kan online inschrijven. Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Maak gerust een afspraak.
In de keuken leer je verschillende basistechnieken:
In het restaurant leer je verschillende basistechnieken:
Je studeert aan Hogeschool VIVES.
De prijs is samengesteld uit:
Aantal lestijden: 120 (inclusief evaluatie en deliberatie)
Bekijk de richtlijnen voor de aankoop van materialen en kledij binnen onze horecaopleidingen.
Alle lessen zijn in het Nederlands. Het is belangrijk dat je genoeg Nederlands kent, voor jouw veiligheid en die van anderen. Zo heb je ook meer kans om te slagen.
Twijfelen we of je niveau Nederlands goed genoeg is? Dan doe je eerst een test. Zo weten we of je met de opleiding kan beginnen. Je trajectbegeleider helpt jou verder tijdens het infogesprek.
In cvo MIRAS helpen we jou graag tijdens je traject. We versterken jou met competenties die je nodig hebt voor je verdere opleiding, werk en leven. Dat doen we via: