Ontdek de smaakexplosies van elk seizoen in deze cursus waarin we een diversiteit aan vlees- en gevogeltesoorten aanbieden. Van jonge duif en patrijs tot Mechelse koekoek, lamsvlees, rundvlees en kalfsvlees. We behandelen niet alleen de verschillende delen van deze vlees- en gevogeltesoorten, maar ook het versnijden en bereiden ervan.
Een onvergetelijk hoofdgerecht gaat hand in hand met een verrukkelijk nagerecht. Daarom leer je ook klassieke desserts bereiden, zoals dame blanche, vanillebavarois en rode fruitmousse. Ontwikkel je culinaire vaardigheden en word een expert in het creëren van smaakvolle gerechten voor elk seizoen.
Je kan online inschrijven. Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Maak gerust een afspraak.
Gastronomisch voorproefje
Je hebt de opleiding keukenmedewerker succesvol afgewerkt.
De prijs is samengesteld uit:
Aantal lestijden: 160 (inclusief evaluatie en deliberatie)
Bekijk de richtlijnen voor de aankoop van materialen en kledij binnen onze horecaopleidingen.
Alle lessen zijn in het Nederlands. Het is belangrijk dat je genoeg Nederlands kent, voor jouw veiligheid en die van anderen. Zo heb je ook meer kans om te slagen.
Twijfelen we of je niveau Nederlands goed genoeg is? Dan doe je eerst een test. Zo weten we of je met de opleiding kan beginnen. Je trajectbegeleider helpt jou verder tijdens het infogesprek.
In cvo MIRAS helpen we jou graag tijdens je traject. We versterken jou met competenties die je nodig hebt voor je verdere opleiding, werk en leven. Dat doen we via:
Deze opleiding richten we momenteel niet in. Gebruik onze handige zoekfunctie om een vergelijkbare opleiding te vinden.
Vind je een bepaalde cursus niet? Contacteer ons.