Een passende wijn geeft een gerecht een extra dimensie. In deze opleiding leer je wijn en gerechten combineren. We vertrekken vanuit het recept: de smaken van de ingrediënten, de bereidingswijze, het gebruik van kruiden en specerijen … Je leert de regels van harmonie tussen wijn en gerecht toepassen en je gaat op zoek naar de beste combinatie.
Je hebt geen voorkennis nodig.
De prijs is samengesteld uit:
Aantal lestijden: 80 (inclusief evaluatie en deliberatie)
Bekijk de richtlijnen voor de aankoop van materialen en kledij binnen onze horecaopleidingen.
Alle lessen zijn in het Nederlands. Het is belangrijk dat je genoeg Nederlands kent, voor jouw veiligheid en die van anderen. Zo heb je ook meer kans om te slagen.
Twijfelen we of je niveau Nederlands goed genoeg is? Dan doe je eerst een test. Zo weten we of je met de opleiding kan beginnen. Je trajectbegeleider helpt jou verder tijdens het infogesprek.
In cvo MIRAS helpen we jou graag tijdens je traject. We versterken jou met competenties die je nodig hebt voor je verdere opleiding, werk en leven. Dat doen we via: